ВІДБУЛАСЬ ЩОТИЖНЕВА НАРАДА ПРИ ЗАСТУПНИКУ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ 22.05.2018 РОКУ

Дата: 23.05.2018 16:01
Кількість переглядів: 572

Нарада при заступнику сільськоого голови Поліщуку В.В. від 22.05.2018 року

 

На щотижневій нараді при заступнику сільського голови Поліщук В.В. за участю старост, керівників відділів та спеціалістів, яка відбулась 22.05.2018 року, обговорювались питання щодо ходу інвентаризації земель за межами населених пунктів при передачі земель; встановлення пандусів до установ комунальної власності сільської ради;  роботу КП Зимнівського ВУЖКГ.

Також заступник сільського голови Поліщук В.В. наголосив, що потрібно дотримуватись меж захисних смуг біля доріг. В черговий раз наголошено заступником сільського голови про обов’язковість повідомлення під розписку жителів про заборону спалювання сухої трави. 

Начальник земельного відділу доповіла про хід інвентаризації земель за межами населених пунктів при передачі земель

Архітектор  відділу містобудування, соціально-економічного розвитку та інвестицій розповіла  про необхідність виготовлення сертифікатів для здачі в експлуатацію об’єктів, щодо яких здійснювались будівництво, реконструкція, капітальний ремонт, а також про вимогу наявності пандусів до усіх установ комунальної власності сільської ради.

В ході наради вирішено продовжувати щоденний контроль ремонтних робіт, що здійснюються службою автомобільних доріг, надалі повідомляти офіційно фермерські господарства та фермерів-одноосібників про суворе дотримання меж захисних смуг біля доріг комунальної власності, визначити першочергові об’єкти для виготовлення сертифікатів для здачі в експлуатацію до наступної наради.

Крім того, на нараді розглядались інші питання життєзабезпечення сільської ради: зокрема, про організацію Свята останнього дзвоника у старостинських округах; про проведення свята – Дня С.Селець; щодо вуличного освітлення у населених пунктах громади.

Заступником сільського голови погодити з службою автомобільних доріг обслуговування та поточний дрібний ремонт доріг місцевого значення та тримати на постійному контролі проведення даних робіт.

Старостам подати управлінню фінансів список об’єктів, що здійснюють продаж алкоголю та тютюну, надати перелік установ, в яких наявні та відсутні пандуси.

За результатами проведеної наради було надано інші окремі доручення працівникам та визначено терміни їх виконання.  


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь