З Днем Незалежності України!

Дата: 23.08.2018 13:12
Кількість переглядів: 413

Шановні жителі, працівники та депутати Зимнівської сільської ради!

 

  Щиро вітаю Вас з Днем Незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення, як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім'я процвітання рідної країни. 

    Безумовно, роки незалежності  стали випробуванням для всіх нас – на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. 

Ми захищаємо свій історичний вибір і право вільно жити на власній землі. Україна йде шляхом демократичного розвитку європейської суверенної держави. Попереду в нас ще багато роботи, злетів і падінь, але разом ми подолаємо всі труднощі та перешкоди.

Щиро бажаю всім нам пам’ятати, що людина народжена бути вільною та незалежною. Успіхів у всіх справах та починаннях на благо нашої Батьківщини!

Міцного здоров’я, щастя та благополуччя вам і вашим рідним. Миру та злагоди нашій країні!

 Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах. Зичу Вам, шановні земляки, міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра в кожній оселі.  Нехай мрія про краще життя окриляє вас на нові добрі справи в ім’я нашої України та її майбутніх поколінь.

                

З повагою, сільський голова                   В'ячеслав Католик

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь