21 січня 2019 року сільський голова Католик В.А. здійснив перший цьогорічний виїзний прийом громадян у нових населених пунктах громади – селах Хобултівського старостинського округу

Дата: 22.01.2019 09:20
Кількість переглядів: 448

21 січня 2019 року сільський голова Католик В.А. здійснив перший цьогорічний виїзний прийом громадян у нових населених пунктах громади – селах Хобултівського старостинського округу, що приєднались до об?єднаної територіальної громади після виборів 23 грудня 2018 року.

Участь у виїзному прийомі громадян взяли також в.о. старости Хобултівського старостинського округу Морозюк Оксана Миколаївна, юрист сільської ради Новицька Ольга Євгеніївна, спеціаліст сектору соціального захисту населення Гулюк Світлана Миколаївна. Присутніми також були депутати по одномандатних округах від даних населених пунктів. 
В’ячеслав Артурович доповів перш за все жителям с. Микуличі, Підгайці та Хобултова про пріоритетні напрями розвитку населених пунктів, побудову роботи у старостинському окрузі, повноваження старости, послуги, які надаються адміністратором ЦНАПу у с.Хобултова з метою максимального наближення даних послуг та доступності їх отримання для населення на місцях. 
Громада активно долучилася до обговорення першочергових завдань та проблем.
Одне з найпроблемніших питань – медицина на селі. 
Зокрема, населення найбільше обурене ходом медичної реформи, оскільки на сьогодні не забезпечується належне медичне обслуговування населення на первинному рівні. 
Також цікавлять питання завершення вуличного освітлення по населених пунктах, транспортне сполучення, ремонт доріг та інші. Місцевими мешканцями озвучено також активну позицію щодо запровадження централізованого вивезення сміття комунальним підприємством Зимнівським ВУЖКГ.
Ряд порушених питань мали індивідуальний характер. 
Зустріч відбулась у формі «живого діалогу», усі побажання, проблеми та вимоги будуть враховані у подальшій роботі, на більшість з порушених питань – відразу було надано вичерпні відповіді, окремі з них – будуть направлені за належністю до інших органів виконавчої влади, щодо решти – окреслено шляхи їх вирішення.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь