У Луцьку відзначили ювілей існування системи волинських ДРАЦСів

Дата: 27.02.2019 16:13
Кількість переглядів: 524

 

Фото без описуФото без описуУ Луцькому міському відділі ДРАЦС пройшли урочистості з нагоди відзначення 100-річного ювілею існування української системи державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС).

Вітаючи своїх колег — працівників ДРАЦСів зі святом, очільник юстиції Волині Антон Кустик щиро подякував усім за гарно організовану роботу та добросовісне виконання покладених на них обов’язків.

За його словами, система ДРАЦСів постійно змінюється, щоб забезпечити громадян зручними послугами. Це стосується і видачі першого документу нового громадянина України – свідоцтва про народження – прямо у пологовому. Це стосується і спрощеної процедури реєстрації шлюбу у рамках проекту «Шлюб за добу» та багатьох інших новацій, які були запроваджені за останні 5 років.

Керівник юстиції зазначив, що приємною подією було відкриття Open Spacе у м.Нововолинську, що наблизило обслуговування ДРАЦСів до європейського рівня.

«Я  щиро вдячний усім працівникам за відданість своїй роботі і впевнено можу сказати, що ви дійсно кваліфіковані співробітники, які з великою відповідальністю ставляться до своєї роботи. Хочу щиросердечно усіх привітати зі Святом та побажати завжди гарного настрою, натхнення, невичерпної енергії і при цьому доброго здоров’я. Нехай Ваша нелегка праця буде відзначена належним чином», - зазначив Антон Кустик.

 Заступник начальника з питань державної реєстрації Ольга Семенюк у свою чергу подякувала усім за гарну роботу та зазначила, що працівники відділів ДРАЦС надають послуги, які все більше стають якісними та оперативними. Народження і смерть, укладання та розірвання шлюбу, зміна імені та встановлення батьківства, а також удочеріння та усиновлення, видача та відновлення ключових громадянських документів, все це дуже важливо для нас всіх.

Зі словами привітань до колег звернулась також начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану Антоніна Кратік, яка подякувала колегам за спільну роботу та відзначила, що команда Волинського ДРАЦСу є висококваліфікованою та по-справжньому дружньою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь