Нарада при сільському голові Католику В.А. від 11.03.2019 року

Дата: 18.03.2019 10:12
Кількість переглядів: 437

На черговій нараді при сільському голові Католику В.А. за участю старост, керівників відділів та спеціалістів, яка відбулась 11.03.2019 року, обговорювались оренда водних об’єктів, оформлення документів на земельну ділянку для будівництва амбулаторії у с.Зимне, оформлення польових доріг та збільшення розміру орендної плати фермерським господарствам, фермерам – одноосібникам з 3%.

Сільський голова Католик В.А. доповів про здобутки минулого тижня, а саме про підписання Меморандуму по модернізації ЦНАПу у Києві 05 березня та про початок співпраці ОТГ з Володимир-Волинською міською радою в частині водовідведення та водопостання на вул.Шевченка у с.Зимне.

Також очільник громади наголосив на необхідності активізувати роботу молодіжної ради, проектну діяльність закладами освіти та культури, на участі у різних проектах та грандах для розширення можливостей та реалізації програм.

В рамках запровадженого у цьому році звітування керівників відділів та окремих працівників про роботу за 2018 рік на нарадах, на цій нараді було заслухано звіт секретаря сільської ради про роботу за 2018 рік та звіт спеціаліста з питань персоналу про роботу за 2018 рік.

Директор Зимнівського ВУЖКГ доповів про роботу комунального підприємства.

Крім того, на нараді розглядались інші питання життєзабезпечення сільської ради: зокрема, про хід роботи в рамках співробітництва між ОТГ щодо проектів по Терцентру; про надання соціального житла у с.Хобултова;  про утримання домашніх тварин та дотримання правил благоустрою; про перевірку готовності виборчих дільниць до чергових виборів; про внесення змін у Стратегію розвитку ОТГ та до Статуту ОТГ у зв’язку з приєднанням Хобултівської сільської ради.

В ході наради було вирішено багато питань, прийнято відповідні рішення. За результатами проведеної наради було надано інші окремі доручення працівникам та визначено терміни їх виконання.  

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь