КОРОТКО ПРО НАРАДУ ПРИ СІЛЬСЬКОМУ ГОЛОВІ 06.05.2019 РОКУ

Дата: 07.05.2019 11:29
Кількість переглядів: 566

06 травня на черговій нараді при сільському голові Католику В.А. за участю старост, керівників відділів та спеціалістів, обговорювались благоустрій територій, кладовищ; про перелік об’єктів, що фінансуватимуться за рахунок коштів інфраструктурної субвенції; про інвестора з будівництва вітрових електростанцій; про грейдерування та ремонт доріг, а  також про підготовку до Дня Перемоги 9 Травня.

Керуюча справами виконавчого комітету прозвітувала про роботу за 2018 рік. Окремо було заслухано аналізи про роботу з рекомендаціями щодо покращення управління фінансів та бухгалтерського обліку та гуманітарного відділу. За результатами обговорення даних звітів було прийнято ряд пропозицій для усунення недоліків та вирішення проблемних питань.

Крім того, на нараді розглядались інші питання життєзабезпечення сільської ради: зокрема, про придбання автобуса для школи с.Хмелівка; про доведення школярів с.Шистів до школи; про реєстрацію земельної ділянки для будівництва амбулаторії у с.Зимне; перегляд договорів оренди земельних ділянок з метою збільшення розміру орендної плати; про збільшення розміру держмита за вчинення нотаріальних дій; про проекти учнів школи с.Зимне у рамках конкурсу «Мала академія наук».  

В ході наради було вирішено багато питань, прийнято відповідні рішення. За результатами проведеної наради було надано інші окремі доручення працівникам та визначено терміни їх виконання.  

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь