30 травня 2019року під головуванням сільського голови Католика В.А. відбулася чергова тридцять шоста сесія Зимнівської сільської ради.

Дата: 04.06.2019 08:36
Кількість переглядів: 520

На сесії були присутні 18 депутатів  сільської ради, депутати районної ради, в.о.старости, юрист сільської ради, окремі керівники структурних підрозділів Зимнівської сільської ради.

З числа громадськості, запрошених та заявників по заявах з питань порядку денного присутніми були представник ініціативної групи жителів с.Хмелів - Ольга Соколова, представник ініціативної групи щодо створення вуличного комітету вул.Лугової у с.Острівок - Червак Микола, представники ДП АФ «Луга Нова» та представники ФГ "В"А", представники Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД.

На порядок денний було включено 26 питань з різних аспектів життєдіяльності об’єднаної територіальної громади. Зокрема депутати розглянули питання щодо внесення змін до сільського бюджету  ОТГ, про надання дозволу на створення ОСН, про затвердження Положення про громадські слухання, ряд земельних питань.

По окремих заявлених заявах, що блуи розглянуті як інше, також було прийнято депутатським корпусом відповідні рішення як можливі шляхи їх вирішення. 

В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення. Згідно до чинного законодавства усі прийняті рішення в 10-денний термін будуть розміщені на офіційному веб-сайті нашої громади.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь