Перший виїзний прийом сільського голови у 2020 році

Дата: 22.01.2020 16:18
Кількість переглядів: 1645

Сьогодні сільський голова Католик В.А. здійснив перший цьогорічний виїзний прийом громадян у населених пунктах Хобултівського старостинського округу згідно графіку .

Участь у виїзному прийомі громадян взяли також в.о. старости Хобултівського старостинського округу Морозюк Оксана Миколаївна, юрист сільської ради Новицька Ольга Євгеніївна, спеціаліст-землевпорядник Процюк Микола Олексійович. Присутніми у с.Микуличі та Підгайці також були депутати по одномандатних округах від даних населених пунктів. 

У с.Микуличі одне з важливих питань – забезпечення належного водопостачання та прийняття місцевого водопроводу на баланс КП «Зимнівське ВУЖКГ» та його подальше обслуговування з метою забезпечення населення безперебійно питною водою належної якості. Для прийняття відповідних рішень прийнято у найближчий час зібрати збори жителів для максимального врахування інтересів більшості населення.  

Є і такі спільні питання, які турбують багатьох жителів с.Микуличі, однак не залежать від рішення сільської ради, але за сприянням щодо вирішення яких звертаються мешканці - це відновлення роботи поштового відділення у селі, забезпечення наявності листоноші на постійній основі; забезпечення ФАПу необхідним для первинної медичної допомоги медикаментами; поточний ремонт ФАПу. Окремо озвучувалось питання благоустрою, а саме прибирання кладовища та заміни світильників.

 

У с.Підгайці досі актуальним залишається питання забезпечення ФАПу фельдшером.

Місцеві жителі висловили окремо побажання щодо відновлення у селі роботи магазину, однак зі слів старости дану пропозицію було озвучено багатьом підприємцям з інших населених пунктів, однак на даний час згоди немає.  

Хобултівці перед сільським головою озвучили побажання відновити пожежну частину, прохання придбати додатково 1- 2 конструкції на дитячий майданчик, звернули увагу на ряд аварійних старих дерев, що потрібно знести, а також – про необхідність продовження території кладовища,

 

У кожному з сіл були окремо питання, що мали індивідуальний характер, та по розгляду яких буде заявникам надано письмові відповіді.  

 

Усі побажання, проблеми та вимоги будуть враховані у подальшій роботі, на більшість з порушених питань – відразу сільським головою та спеціалістами було надано вичерпні відповіді, окремі з них, які не в компетенції сільської ради  – будуть направлені за належністю до інших органів виконавчої влади, щодо решти – окреслено шляхи їх вирішення та сільським головою передані до виконання.

 

Про результати роботи жителі будуть додатково повідомлятись через старосту та місцевих депутатів.

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь