Відбулось позачергове засідання місцевої комісії ТЕБ та НС

Дата: 10.04.2020 17:41
Кількість переглядів: 298

У звязку з прийнятими засіданнях регіональної та районної комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 9-10 квітня рекомендаціями для ОТГ провести засідання відповідних місцевих комісій, сьогодні, 10 квітня 2020 року, відбулось позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

На порядку денному розглядалось питання щодо запровадження необхідних додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на період карантину з метою запобігання можливого поширення на території району гострої респіраторної хвороби СOVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. 

За результатами засідання прийнято рішення запровадити на території Зимнівсьокї обєднаної територіальної громади, відповідно до законодавства, додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину, зокрема щодо пересування та перебування громадян в громадських місцях у період вихідних і святкових днів, а саме з 13 год. 01 хв. суботи до 06 год. 00 хв. першого робочого дня після вихідних (святкових) днів, починаючи з 11 квітня 2020 року.

 

Тому просимо усіх мешканців громади відповідально поставитися до даних заходів та обмежень!!! 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь