Допомога поруч

Дата: 06.05.2020 16:03
Кількість переглядів: 513

Фото без опису

      В межах забезпечення виконання постанови Кабінету Міністрів України від 08.04.2020 № 287 «Про розвиток соціальних сервісів для деяких соціальних груп населення» для надання адресної допомоги вразливим верствам населення в період карантину в області функціонує інформаційна платформа «Допомога поруч», що розміщена за посиланням https://dopomoga.msp.gov.ua та відкрито «гарячу» телефонну лінію за номером 778 253, на якій реєструються звернення громадян, що потрапили в складні життєві обставини та потребують невідкладної допомоги.

       Щодня на інформаційній платформі «Допомога поруч» розміщується:

інформація про потреби одиноких громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей з дітьми, зокрема з дітьми з інвалідністю, в основних продуктах харчування, засобах особистої гігієни, побутової хімії для їх життєзабезпечення, в транспортних послугах для доставки зазначеної допомоги, в довезені соціальних робітників, соціальних працівників, фахівців із соціальної роботи для надання послуг громадянам.

    Ця інформаційна платформа покликана допомогти тим, кому потрібна турбота.  Завдяки цьому ресурсу оперативно визначатимуться потреби та надаватиметься відповідна допомога та соціальні послуги.      Кожен може зробити заявку на «гарячу» телефонну лінію 778 253 про того, кому потрібна допомога, а також надати посильну допомогу.

 

    Звертаємось до всіх небайдужих громадян,  волонтерів, благодійних та інших громадських організацій, соціально відповідального бізнесу взяти участь у  наданні допомоги громадянам, які потрапили в складні життєві обставини.

 

«Допомога поруч» - своєчасна  допомога небайдужих людей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь