«16 днів проти насильства»

Дата: 01.12.2020 10:31
Кількість переглядів: 398

Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру зайнятості спільно з  Володимир-Волинська районна центральна бібліотека долучились  до акції «16 днів проти насильства», щоб привернути увагу жителів  до проблеми насильства, яке немає виправдань при будь-яких обставинах. 
Метою акції  є підвищення обізнаності громадян про права людини, формування свідомості щодо нетерпимого ставлення до насильства, торгівлі людьми, гендерного насильства, жорстокого поводження з дітьми, попередження насильства в сім’ї тощо.
Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу людину, чинить насильство щодо неї. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація, приниження. Прикро, що ми звикли сприймати насильство, як щось неминуче, адже прояви насильства порушують права людини, принципи її вільного та справедливого існування. І коли насильство чиниться поруч із нами чи в нас у домі, у школі, на вулиці, ми можемо й повинні зупинити його!
#16роківпротинасильства #торгівлялюдьми #булінг #рабство

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь