Здійснили дитячі мрії, подарувавши часточку любові та уваги

Дата: 18.12.2020 15:29
Кількість переглядів: 586

Фото без описуФото без опису

       Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День святого Миколая. Це найбажаніший день у році для дітлахів – малеча напередодні пише до нього листи зі своїми побажаннями та чекає подарунків. В сучасні часи з’явилася ще одна традиція -  дарувати подарунки дітям, які потребують особливої уваги та підтримки. І кожного року небайдужі до чужих проблем люди створюють невеличке свято, щоб подарувати радість та усмішку дитячим обличчям.                                                                              

      В Зимнівській сільській раді вже стало доброю традицією  у день Святого Миколая дарувати подарунки дітям-сиротами та дітям, позбавленими батьківського піклування. Так і цього року, за сприяння сільського голови В’ячеслава Католика відділом соціального захисту населення виконавчого комітету Зимнівської сільської ради для 18 дітей було придбано  подарунки.

    Також долучилися до цієї благородної справи і учні Навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок" с. Льотниче, які вирішили подарувати свою частинку любові та уваги іншим дітям.

               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь