"Генеруй бізнес-ідею та розпочни свій бізнес".

Дата: 15.01.2021 09:08
Кількість переглядів: 507

 

Сьогодні у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості в Центрі розвитку підприємництва відбувся вебінар "Генеруй бізнес-ідею та розпочни свій бізнес".

Під час заходу розглянули поняття підприємницької діяльності та бізнес-ідеї, перспективи розвитку підприємництва в регіоні, планування підприємницької діяльності, правові засади ведення бізнесу, тощо. Учасникам вебінару надали детальну інформацію про послуги служби зайнятості, що надаються на всіх етапах започаткування власного бізнесу, про можливості проходження професійного навчання за направленням служби зайнятості, зокрема за професіями, що сприяють самозайнятості, а також на короткотермінових курсах з організації підприємницької діяльності.

Зупинились і на можливості участі в державній кредитній програмі «Доступні кредити 5-7-9%», що запроваджена за ініціативи Президента України та Прем'єр-Міністра України. Завдання програми - посилення конкурентоспроможності українського мікро та малого бізнесу, створення нових робочих місць, повернення трудових мігрантів.

           Мати успішний бізнес у наш час означає обрати перспективний вид діяльності, визначити правильну стратегію розвитку, бути рішучим, наполегливим та цілеспрямованим, знайти відповідь на питання: «Що я повинен зробити сьогодні, щоб завтра досягти успіху?»

Захід проведено в рамках проекту «Успіх в дії».

#Успіх_в_дії #Центр_розвитку_підприємництва #Власна_справа #Розвиток_ОТГ #5-7-9

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь