Cільський голова сьогодні провів чергові збори громадян по населених пунктах Селецького старостинського округу.

Дата: 30.03.2021 17:12
Кількість переглядів: 2433

Cьогодні сільським головою В’ячеславом Артуровичем Католиком по населених пунктах Селецького старостинського округу було проведено збори громадян, за участі старости округу та юрисконсульта.

Основні питання порядку денного це:

  1. Порядок створення громадських пасовищ у населених пунктах для забезпечення потреб громади у випасанні худоби та належному документальному оформленню земельної документації , присвоєнню земельним ділянкам кадастрових номерів, реєстрації прав громадян на їхні земельні ділянки.
  2. Дотримання заходів з благоустрою на території населених пунктів, відповідальність за порушення правил благоустрою та громадського порядку.
  3. Надання адміністративних послуг, вчинення нотаріальних дій, оформлення соціальних допомог та інше.

Спільне питання, що об’єднує всіх мешканців, є ремонт доріг – комунальних та місцевого значення, стан яких погіршився після зими та забезпечення транспортного сполучення з безумовним дотриманням графіку руху.

Оскільки, напередодні підрядною організацією було здійснено інспектування доріг місцевого значення, то відповідно у балансоутримувача наявна інформація про найбільш проблемні ділянки доріг. Додатково сільською радою буде надіслано лист-вимогу про здійснення балансоутримувачем ремонту доріг, що перебувають у їх віданні.

Що стосується комунальних доріг – то поступово здійснюватиметься грейдерування та підсипання доріг  після настання сприятливих погодніх умов, оскільки триває закупівля щебеню.

Озвучені місцевими жителями питання та проблеми зафіксовані, обговорено можливі шляхи їх вирішення, ряд з яких уже взято до виконання, деякі – будуть направлені за належністю.

Про результати вирішення питань, які потребують додаткового часу або фінансового ресурсу для виконання, місцеві жителі будуть додатково повідомлятись через старосту та місцевих депутатів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь