Бліц-навчання на тему: «Легалізація праці у галузі торгівлі, тимчасового розміщення та організації харчування, діяльності готелів та ресторанів»

Дата: 15.04.2021 10:20
Кількість переглядів: 351

З метою інформаційно-роз’яснювальної роботи та недопущення типових помилок роботодавцями 15 квітня 2021 року у приміщенні Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості було проведено бліц-навчання на тему: «Легалізація праці у галузі торгівлі, тимчасового розміщення та організації харчування, діяльності готелів та ресторанів».

В заході взяли участь: головний державний інспектор праці Управління Держпраці у Волинській області Сергій Невмержицький, начальник Володимир-Волинської ОДПІ Надія Демчук, головний спеціаліст відділу забезпечення бюджету фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного Фонду України У Волинській області Ганна Ключук .

Директор філії Наталія Уколова ознайомила присутніх зі складом учасників та порядком проведення навчання. Детально зупинилася на реальній ситуації зі змінами попиту та пропозиціями на робочу силу, ознайомила з новітніми технологіями, які застосовуються для надання послуг клієнтам.

Під час навчання учасники дізналися про штрафні санкції та їх розміри в разі порушення роботодавцями чинного законодавства. Цікавими для всіх були відомості щодо нарахування заробітної плати та прийняття працівників на роботу.

Учасники навчання отримали відповіді на питання, що їх цікавили та обмінялись досвідом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь