Оптометрист – це фахівець, який не лише виготовляє окуляри, але й допомагає їх правильно підібрати клієнтові

Дата: 22.04.2021 11:23
Кількість переглядів: 664

 Працюючи зі спеціальною технікою, перевіряє гостроту зору пацієнта та виконує всі необхідні заміри. Досвідчений майстер знає методи коригування різних проблем із зором. Але не варто плутати його з лікарем-офтальмологом. Він не виписує рецепти на окуляри, оптометрист може лише порадити.

Саме у потребі такого фахівця заявила підприємець Остафій Майя Петрівна.

Майя Петрівна під час зустрічі із претендентами на вакансію зазначила, що оптометрист – це обличчя салону. Адже, при спілкуванні з ним, у клієнта формується враження про мережу магазинів в цілому. Тому, потенційний кандидат на посаду повинен бути ввічливим, вміти аргументувати свої рекомендації та знайти підхід до кожного клієнта.

А ще, працівник повинен мати освіту сестри медичної або фельдшера. Крім того, працевлаштування передбачає в подальшому підвищення кваліфікації до оптометриста.

Щоб допомогти знайти пані Майї кваліфікованих спеціалістів, фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості розмістили оголошення про вакансію на сторінці Facebook та провели опитування серед безробітних, досвід роботи та рівень освіти яких відповідає зазначеним вимогам роботодавця.

У результаті організованої зустрічі з роботодавцем, яка відбулась 21 квітня 2021 року у форматі міні-ярмарку вакансій, 2 кандидатів були запрошені для більш детального спілкування безпосередньо на запланованому робочому місці у салоні «Зіниця ока».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь