Послуга з перевезення

Дата: 16.08.2021 15:58
Кількість переглядів: 291

          Громадяни, які зареєстровані та проживають, або проживають без реєстрації на території Зимнівської сільської ради мають право на БЕЗКОШТОВНУ  транспортну послугу з перевезення  «Соціальне таксі» (далі –Послуга).

Фото без опису

 

    Послуга надається автомобілем, який  облаштовано спеціальними гідравлічними підйомниками, що дозволяє пасажиру на візку потрапити до автомобіля без всіляких труднощів.

    Отримати Послугу можуть особи та діти з інвалідністю з порушенням опорно-рухового апарату, порушенням зору, інтелектуальними та психічними порушеннями, особи з захворюванням опорно-рухового апарату та іншими захворюваннями, які пересуваються  за допомогою технічних засобів реабілітації, інші маломобільні групи населення (особи похилого віку, інші особи, які не можуть пересуватися самостійно)  у разі, якщо такі особи  не мають в особистому користуванні та в користуванні законних представників автомобіля, у тому числі отриманого  через структурні підрозділи соціального захисту населення.

      Для отримання Послуги вперше необхідно звернутись до відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Зимнівської сільської ради за адресою. с.Льотниче, вул. Перемоги, 38 із заявою відповідної форми на отримання послуги із перевезення та надати ксерокопії документів:

- паспорт громадянина України;

- ідентифікаційний код;

- довідку МСЕК для осіб з інвалідністю, або  ЛКК (медичний висновок) для дітей з інвалідністю;

- свідоцтво про народження дитини.

        Після укладання меморандуму, при кожній наступній поїздці, не частіше 2 рази на тиждень, Послуга буде здійснюватися за поданою заявкою (за три дні до виїзду) за номером телефону: +380636606370, або електронною адресою: soczmn@gmail.com.

      Послуга надається в межах Зимнівської ОТГ, у виключних випадках  в межах Волинської області.

      Скористатись послугою можна з понеділка по четвер з 08:00 до 17:15, у п’ятницю з 8:00 до 16:00,   субота, неділя  та святкові дні – вихідні дні.

Більш детальну інформацію щодо безкоштовних транспортних послуг можна отримати у відділі соціального захисту населення виконавчого комітету Зимнівської сільської ради за адресою: с.Льотниче, вул. Перемоги, 38, або за тел. +380636606370.

 

 

 

                                                                      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь