Про фестиваль "Гостинний fest"

Дата: 06.10.2021 11:37
Кількість переглядів: 253

Здається нещодавно тільки відбувся ІІ-й фестиваль з українським духом "Гостинний fest", а пам'ять ще шаленіє від вражень та емоцій.

Як пройшло саме святкування і як виглядала ця подія - судити звичайно людям. Не все вийшло як хотілось, а дещо навпаки набуло більшої яскравості, ніж очікувалось. Але те, що цей фестиваль набирає обертів і росте в маштабі - то це факт.

Підвівши підсумки, ми хочемо подякувати усім, хто долучився до організації фестивалю. За витримку, терпіння, досконалу роботу. Дякуємо усім, хто завітав до нас на свято - ваша підтримка безцінна, як і підтримка нашого голови В'ячеслава Католика.

І звичайно, найбільше дякуємо, нашим друзям, колегам та спонсорам цього чудового дійства: Валерію Діброві (ТзОВ "П'ятидні"); Андрію Сачуку (ТОВ "КОММ", ПП "Укр-Петроль"); Євгену Шелепіні (Фермерське господарство); Михайлу Шипелику (ТОВ "Волиньекобуд"); Анатолію Литвину (Фермерське господарство); Олегу Трифонову (фермерське господарство); депутату Волинської обласної ради, Віктору Олійнику; настоятельці Святогірського Успенського Зимненського Старопігійного жіночого монастиря РПЦвУ, Ігумені Стефанії; підприємцям Людмилі Гладковій, Олександру Тищенко (ПП "Володимирівка"), Володимиру Папіну, Костянтину Іщуку, Максиму Климюку, Михайлу Тищуку, Ігорю Павловському, Наталі Ушинській, Вадиму і Федору Ляснікам, Сергію Хомюку, Віктору Адамчуку, Дані Чмир, Тетяні Маніщук, Світлані Прімі, Валентині Гонтарук, Надії Попик, Любові Богун, Галині Мазур, Аліні Сич; депутатам Зимнівської сільської ради Руслану Кротачу, Ігорю Калишу, Валерію Шпуру, Василю Поліщуку. 

Вдячність передаємо і усім старостам Зимнівської територіальної громади - за сумлінну роботу над представленням своїх округів.

Від щирого серця дякуємо, Вірі Мудрик, начльнику відділу соціального захисту наседення Зимнівської сільської ради, за підтримку культурного осередку нашої громади.

Дякуємо Ігорю Пальонці, очільнику Володимир-Волинської територіальної громади, за технічну підтримку.

Дякуємо Федерації боксу Укарїни, у підтримці Ярослава Кондисюка, в організації 4-го турніру з боксу "Кубок Зимнівської ТГ". 

Безмежна дяка головному фотографу нашого фестивалю Іванні Біловус, за яскраві світлинки (які є у новому альбомі на нашій сторіночці).

Дякуємо усім колективам та аматорам сцени, які своїми яскравими виступами прикрасили головну сцену нашого фестивалю. 

Дякуємо організації "Лавка щастя" за світлове свято на фестивалі.

Ми дякуємо, абсолютно кожному і кожній, за ваш час, ваші оплески, вигуки "Браво", оцінку фестивалю, вашу присутність та допомогу в організації.

До нових зустрічей!!!

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь