28 листопада 2021 року у Володимир-Волинському центрі професійної освіти розпочався І етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» за професійними компетенціями «Електромонтажні роботи». Конкурс покликаний сприяти зрос

Дата: 28.10.2021 12:14
Кількість переглядів: 196

WorldSkills Ukraine - це наймасштабніші змагання з робітничих професій, що проводяться для учнів, студентів та молодих працівників. Вперше конкурс було проведено в 2016 році. З того часу, він став невід’ємною частиною української системи освіти та молодіжного життя. Для України це дуже важливо, адже Worldskills допомагає не тільки впровадженню кращих міжнародних практик у навчання та державно-приватне партнерство, а й сприяє підвищенню профорієнтації молоді, престижності робітничих професій та професійної освіти. Сотні хлопців та дівчат завдяки конкурсу мають можливість зарекомендувати себе перед роботодавцями та отримати квиток у професійне майбутнє саме вдома, в Україні. Конкурс є важливим інструментом популяризації робітничих професій, а також розвитку державно-громадського партнерства в системі освіти.

Переможці регіональних етапів змагатимуться у фіналі конкурсу, який відбудеться у квітні-травні 2022 року, тож бажаємо учасникам перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь