«Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України»

Дата: 12.11.2021 09:30
Кількість переглядів: 293

В рамках співпраці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості  з Володимир-Волинським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки відбувся «Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України».

За скеруванням Володимир-Волинського РТЦК та СП інформаційно-розяснювальну роботу провели старший сержант, заступник начальника розрахунку Андрій Рудимов та солдат Валерій Савчук, які служать у 39 зенітному ракетному полку.

Військовослужбовці ознайомили  присутніх з  умовами служби за контрактом,  можливістю безкоштовного навчання, розмірами матеріального забезпечення.

Також  шукачам роботи детально розповіли  про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом  в Збройних Силах  України, до навчальних частин та інших військових формувань на посади рядового, сержантського та офіцерського складу.  Їх ознайомили  з основними вимогами до посад та пільгами і гарантіями для військовослужбовців за контрактом.

Під час зустрічі кожен бажаючий мав можливість особисто поспілкуватись з представником військового комісаріату та отримати відповіді на всі свої запитання.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь