Черговий позитивний крок виконання стратегії розвитку громади!

Дата: 16.12.2021 14:49
Кількість переглядів: 554

     14 грудня 2021 року, голові Зимнівської територіальної громади В’ячеславу Католику вручені ключі від  автомобіля Toyota PROACE Verso (мінівен ) для мобільної бригади соціально-психологічної допомоги.

Фото без опису

   Мобільна бригада — спеціалізована служба підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

   Метою діяльності мобільної бригади є надання соціально- психологічної допомоги постраждалим особам, зокрема соціальних послуг з консультування, кризового та екстреного втручання, соціальної профілактики відповідно до їх потреб.

     Мобільна бригада надає соціальні послуги шляхом проведення фахової консультації за допомогою телефонного зв’язку, з виїздом у спеціально організованому транспорті до місця проживання (перебування) постраждалих осіб чи іншого вказаного ними місця, у приміщенні притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Зимнівської сільської ради.

    Автомобіль придбано для функціонування мобільної бригади соціально-психологічної допомоги при притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Вартість автомобіля 1 млн 416 тис. грн.

   Придбали автомобіль за кошти державної субвенції у 2021 році, передбаченої на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Зокрема, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 30 червня 2021 року №696-р у 2021 році для Зимнівської сільської ради з державного бюджету передбачили субвенцію у сумі 4069873 грн.

    За ці кошти упродовж поточного року в  Зимнівській ТГ, згідно рішення сільської ради від 04.06.2021 № 8/3 створено Притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь