ПОВІДОМЛЕННЯ  ПРО ПРИЙОМ КАНДИДАТУР НА УЧАСТЬ В РОБОЧІЙ ГРУПІ З ФОРМУВАННЯ ЗАВДАННЯ НА РОЗРОБЛЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПЛАНУ

Дата: 02.02.2022 16:35
Кількість переглядів: 1073

На виконання чинного законодавства та рішення Зимнівської сільської ради від 28.01.2022 р. №17/53 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Зимнівської територіальної громади» розпочато процедуру проведення громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Зимнівської територіальної громади.

Процедурою передбачено створення Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану.

Робоча група формується з представників Зимнівської сільської ради, виконавчого комітету ради, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін у складі не менш як 5 осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів.

У персональному складі Робочої групи частка членів, що представляють сільську раду та виконавчий орган відповідної сільської ради, не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа.

До персонального складу Робочої групи має входити принаймні один представник від кожного з населених пунктів Зимнівської територіальної громади, який не є співробітником виконкому, допускається представлення одним членом робочої групи інтересів кількох суміжних сіл територіальної громади.

Заяви на включення до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Зимнівської територіальної громади приймаються з 07.02.2022 р. по 21.02.2022 р. за адресою: с. Зимне вул.Миру,2, або електронною поштою на адресу: zymnezem@gmail.com

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь