У Зимнівській громаді відкрили притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства

Дата: 31.05.2022 14:02
Кількість переглядів: 1361

Зимнівська сільська рада, як орган місцевого самоврядування, працює над покращенням комфортного проживання на території нашої громади, для усіх хто уже давно проживає в населених пунктах нашої сільської ради і для тих, хто тільки оселився тут.

Звичайно, як і у кожній громаді, є сім’ї або окремі особи, які потребують психологічної, соціально-побутової, соціально-медичної, інформаційної і юридичної допомоги, тощо. І ми зробили все можливе, щоб у нас з’явилось таке місце, для безпечного тимчасового цілодобового перебування постраждалих осіб.

На території нашої громади, 31 травня 2022 р. відбулось відкриття "Притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі", основними завданнями якого є забезпечення місцем безпечного тимчасового цілодобового перебування постраждалих осіб та надання постраждалим особам за місцем безпечного тимчасового цілодобового перебування комплексної допомоги на основі оцінки їх потреб та індивідуального підходу до особи з урахуванням віку, статі, стану здоров’я та соціального становища.

Діяльність Притулку керується Положенням, затвердженим Рішенням Зимнівської сільської ради №8/3 від 04 червня 2021 р. 

На відкритті були присутні Оксана Гобод, директор департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА; Світлана Мишковець, яка очолює Національну соціальну сервісну службу у Волинській області; Олена Вихор, начальник відділу з питань протидії торгівлі людьми, домашньому насильству та ґендерної рівності Національної соціальної сервісної служби; Андрій Сторонський, заступник голови Володимир-Волинської районної адміністрації; Віктор Хиць, голова Володимир-Волинської районної ради; Зінаїда Яцик, керівник управління соціального захисту населення Володимир-Волинської районної державної адміністрації та голови і представники територіальних громад, з якими уклали Момерандум, про партнерство (Локачинська, Литовезька, Оваднівська, Поромівська, Павлівська ТГ).

Контактний телефон: 95 - 1 - 33



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь