Про роботу мобільної бригади

Дата: 30.08.2019 15:13
Кількість переглядів: 453

 

Фото без опису

З жовтня 2018 року  у Зимнівській громаді функціонує «Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі». Мобільна бригада є структурним підрозділом Зимнівської сільської ради та об’єднанням фахівців різних суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії насильству.

Метою діяльності мобільної бригади є надання соціально- психологічної допомоги постраждалим особам, зокрема соціальних послуг з консультування, кризового та екстреного втручання, соціальної профілактики відповідно до їх потреб. До її складу входить  четверо працівників, які пройшли відповідні навчання: один практичний психолог і троє працівників відділу соціального захисту населення Зимнівської сільської ради.

В І півріччі 2019 року було здійснено:  3 планових виїзди та 3 екстренних втручання, з метою надання соціальних послуг громадянам відповідно до їх потреб.

Місцезнаходження мобільної бригади(за адресою): вул.Перемоги,38, с.Льотниче, Володимир – Волинського району, Волинської області,44750., т.: 23714.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь