Володимир-Волинський міськрайонний відділ пробації звітує

Дата: 18.01.2021 13:17
Кількість переглядів: 632

Фото без опису

         На кінець минулого року на обліку Вол.-Волинського МРВ з питань пробації перебувало 11 осіб, які засуджені до покарань не пов'язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням та проживають на території Зимнівської громади. З цього числа 2 особи засуджені за вчинення кримінальних проступків,  1 особа засуджена за вчинення  нетяжкого злочину, 8 –тяжкого злочину. Вироків щодо осіб засуджених до покарань у виді виправних робіт протягом року на виконання не надходило. Виконано по одному вироку щодо осіб засуджених до покарань у виді громадських робіт та штрафу.

      У ІУ кварталі 2020 року, на виконання до Вол.-Волинського МРВ з питань пробації  надійшло 2 вироки щодо осіб молодіжного віку, які проживають на території Зимнівської громади.                                                                                                                           Станом на 31.12.2020 року на обліку відділу осіб молодіжного віку (до 35 років) перебувало 5 осіб (всі чоловічої статі). Неповнолітні особи на обліку не  перебувають. 

     За звітній період до Володимир-Волинського МРВ з питань пробації     повідомлень  про підозру у вчиненні повторних злочинів засудженими молодіжного віку, що проживають на території Зимнівської громади, не надходило.

            До Володимир-Волинського міського суду подання про скасування іспитового строку та направлення в місця позбавлення волі не скеровувались.

            За вказаний період вказані особи в розшук не оголошувались.                               Протягом 12 місяців на виконання відділу рішення суду про накладення адміністративного стягнення у виді суспільно-корисних робіт, щодо осіб, які проживають на території громади, не надходило. Водночас протягом звітного періоду, одна особа відбула дане стягнення (рішення суду за 2019 рік).                      

Протягом 4 кварталу надійшло на виконання  два рішення суду про накладення.

                                                               Начальник відділу

                                                               підполковник внутрішньої служби

                                                               Тетяна Скіць

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь