Засідання виконавчого комітету 23.01.2023

Дата: 23.01.2023 14:01
Кількість переглядів: 282

23 січня  2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Зимнівської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови В’ячеслава Католика. У ході засідання розглянуто питання порядку денного, з різних сфер життєдіяльності громади. Члени виконкому заслухали звіт старост про роботу  у 2022 році; звіт щодо роботи із зверненнями громадян, що надійшли до сільської ради за 2022 рік, а також погодили Програму охорони публічної безпеки та профілактики правопорушень на території громади на 2023-2025 роки. 
Одноголосно було підтримано рішення про заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива військовослужбовцям, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування на території Зимнівської громади. 
 У блоці питань служби у справах дітей розглядалось питання про доцільність позбавлення батьківських прав відносно неповнолітньої та малолітніх дітей та затвердження відповідного висновку.
Також члени виконавчого комітету слухали про прийняття на баланс транспортного засобу для подальшої передачі на військову частину.
З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь