Про засідання виконкому від 20.02.2023 р.

Дата: 20.02.2023 18:33
Кількість переглядів: 367

20 лютого 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Зимнівської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови В’ячеслава Католика. Оскільки цього дня ми вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні, які ціною власного життя відстояли майбутнє нашої держави то захід розпочався хвилиною мовчання.

У ході засідання розглянуто питання порядку денного, з різних сфер життєдіяльності громади. Члени виконкому підтримали рішення по підсумках виконання бюджету сільської ради за 2022 рік та запропонували винести його на розгляд сесії. Було заслухано питання щодо роботи по реєстрації актів цивільного стану за 2022 рік; про роботу Зимнівського ВУЖКГ в частині вивезення ТПВ. Одноголосно члени виконавчого комітету прийняли рішення про затвердження Схеми санітарної очистки населених пунктів громади, а також погодили проєкти місцевих цільових програм з подальшим затвердженням їх на сесії ради.

Також члени виконкому розглянули ряд соціальних питань, які стосуються реєстрації помічників для дієздатних осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та внесли зміни до облікових справ громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Насамкінець обговорили виконання Програми соціально-економічного розвитку громади на 2022-2023 роки. Програма базується на аналізі основних показників соціально-економічного розвитку громади за попередні роки та ситуації у 2022 році, визначенні основних зовнішніх і внутрішніх чинників, які стримують розвиток громади, а також передбачає забезпечення узгоджених спільних дій з органами виконавчої влади задля втілення єдиної державної політики розвитку України на місцевому рівні за особливих обставин воєнного стану і рекомендували подати проєкт Програми на затвердження сесією сільської ради.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті сільської ради.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь