Оголошення

Дата: 30.12.2020 12:57
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ!

  Волинське регіональне управління Держмолодьжитла забезпечує реалізацію Програми надання пільгового довгострокового державного кредиту внутрішньо переміщеним особам, учасникам проведення антитерористичної операції (АТО) та/або учасникам проведення операції Об’єднаних сил (ООС) на придбання житла, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 27 листопада 2019 р. № 980.

     Держмолодьжитло залучено до проекту КfУ «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб» у рамках фінансового співробітництва Німеччини та України. 2 грудня 2020 року, Верховна Рада України на пленарному засіданні ратифікувала Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво.

    Конкретні умови реалізації проекту буде визначено в окремих угодах, які будуть укладені Держмолодьжитлом з КfW та Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

  Кандидати можуть зареєструватися на сайті https//vl.molod-kredit.gov.ua або звернутися у Волинське регіональне управління Держмолодьжитла за адресою: м. Луцьк, вул. Шопена, буд. 12, каб. 76 (тел. 28-13-27, електронна адреса V1.03@molod-kredit.gov.ua  або dim_lutsk@ukr.net ).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь