На День захисту дітей провели "Smile Party"

Дата: 01.06.2021 16:13
Кількість переглядів: 987

Центр культури та дозвілля спільно з Дитячим садочком "Ромашка" провели захід присвячений Дню захисту дітей.

"Smile party" - це розваги, жарти, танці, руханки та звичайно ж, по традиції, малюнки на асфальті. Почали ми з флешмобу від вихованців даного садочку. Розважали дітей Клоуни Бібі і Бобо (провідний методист ЦКД, Дмитро Терьохін та художній керівник ЦКД, Валентина Юрчук).

З акцією "Рух - це життя" до заходу приєднались Поліцейські Володимир-Волинського РВП - Орест Бабій, Олена Павлюк та Марія Олексюк; провідний спеціаліст Служби у справах дітей виконавчого комітету Зимнівської сільської ради, Світлана Гулюк; працівники Володимир-Волинського центру соціальних служб - Вікторія Юхимюк та Лілія Сидорук; також участь приймали працівники кримінально-виконавчої інспекції та державної служби надзвичайних ситуацій. Вони провели ативні музичні руханки для дітлахів.

По завершенню організатори оцінили малюнки усіх дітлахів і Світлана Пріма, бібліотекар І-ї категорії бібілотеки с. Зимне, яка є співорганізатором заходу, вручила подарунки.

Окреме спасибі керівництву НВК "ЗОШ І-ІІІ ст - ліцей" с. Зимне за підтримку до допомогу в програмі та озвученні, а також Руслану Кротачу, депутату VIII скликання Зимнівської сільської ради, за спонсорську допомогу.

Фото без опису

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь