Як відзначили в Зимнівській громаді Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2022 18:49
Кількість переглядів: 453

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ! Прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. 

День захисту дітей – це нагадування суспільству про необхідність захищати права дітей, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. Сьогодні цей День набув іншого відтінку, перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв’язку з ескалацією насильства, бойових дій на території нашої держави. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього, дружнього спілкування з однолітками, справжнього дитинства і мирного неба над головою!

Об’єднуючи зусилля заради майбутнього в Зимнівській сільській раді, традиційно з нагоди Дня захисту дітей, за сприяння сільського голови В’ячеслава Католика, службою у справах дітей виконавчого комітету Зимнівської сільської ради були придбані подарунки для 25 дітей з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених  батьківського піклування, та дітей з сімей які опинились в складних життєвих обставинах, які навчаються у навчальних закладах нашої громади.  

Хочеться побажати, щоб кожна дитинка на планеті зростала щасливою та здоровою, нехай кожне дитяче серце буде зігріте теплом і любов’ю, нехай звучить дитячий сміх, народжуються надії і здійснюються мрії. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день – добрим!!!

Фото без опису
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь