Подарунки для дітей з особливими потребами

Дата: 02.12.2022 12:21
Кількість переглядів: 271

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю, який нагадує нам, що серед нас є люди, котрі потребують особливої уваги і турботи.  

Фото без опису

Діти з обмеженими можливостями – це не лише діти з особливими потребами, а й діти з особливими талантами, особливою силою та особливою вірою у щасливе майбутнє. І їм не потрібно щось особливе, лише елементарне – увага та турбота.                                                                                  Щороку, відділом соціального захисту населення виконавчого комітету Зимнівської сільської ради, напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю відповідно  виконання місцевої Програми забезпечення прав і законних інтересів дітей, їх соціального захисту і всебічного розвитку на 2018-2022 роки, з останніми змінами, затвердженої рішенням Зимнівської сільської ради від 20.12.2017 року №22/5 з нагоди Міжнародного Дня людей з інвалідністю,   організовано придбання подарунків для 49 дітей з інвалідністю.                                                                                                          Відомо, що в історії люди з обмеженими можливостями часто демонстрували необмежену силу духу і талант, виграючи двобій з недугою, демонструючи великі можливості сильної Людини. Практика показує, що люди з інвалідністю можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально-активними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства.                                                                                                                                                                                            Від щирого серця бажаємо людям з інвалідністю життєвої сили, енергії та оптимізму, міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, достатку, любові і радості в домі, мудрості і витримки у всіх життєвих випробуваннях.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

                                                                                                                                                                                                    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь