Облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю

Дата: 14.05.2024 10:25
Кількість переглядів: 53

Фото без описуМеблеве підприємство  ТзОВ «Гербор –Холдинг» свою діяльність на теренах міста Володимира розпочало у 1995 році та спеціалізується на випуску офісних та корпусних меблів (наборів для кухонь, спалень, дитячих кімнат та окремих найменувань меблів). Продукція користується попитом не тільки в Україні, а й поза її межами, вона експортується у 28 країн світу.  «Гербор-Холдинг» посідає перше місце в рейтингу Міністерства промислової політики та державної статистики України, окрім того, має звання найкращого серед вітчизняних підприємств, а також займає почесне місце в міжнародному економічному рейтингу.

На підприємстві трудиться 634 працівника як в основних виробничих підрозділах, так і в технічних службах.

Киричук Сергій віднедавна став частиною великої команди підприємства.

Сергій має другу групу інвалідності та є учасником бойових дій, самостійно шукав роботу, але вакансії не знаходилося. Саме тому за допомогою у працевлаштуванні він звернувся до фахівців Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості, які для пошуку підходящого місця роботи провели перемовин з представниками кадрової служби ТЗОВ «Гербор-Холдінг».

За результатами спільних дій, враховуючи рекомендації МСЕК, Сергій Андрійович був працевлаштований на підприємство сторожем.

Власниками було облаштоване комфортне нове робоче місце для Сергія, повністю закуплена система відеонагляду, а служба зайнятості компенсувала підприємству витрати за придбання спеціальних пристроїв.

«Я задоволений тим, що маю роботу і впевнений у завтрашньому дні.», – поділився колишній безробітний.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь