День відкритих дверей для ВФК

Дата: 12.06.2024 09:06
Кількість переглядів: 40

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуДо Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості завітали представники студентської ради та студенти різних факультетів Володимир-Волинського фахового коледжу .

Провідний фахівець з профорієнтації Світлана Старовойтова провела екскурсію філією та тренінг на тему «Техніки продажів. Самопрезентація».

Будь-яка взаємодія між людьми, у тому числі і з роботодавцями, залежить не лише від професійних компетенцій, але й від враження, яке ми справляємо один на одного. Перше враження залежить від самопрезентації, і воно впливатиме на характер ділової зустрічі. Тому дуже важливо створити його якнайкращим, оскільки воно вплине на подальший розвиток подій, які вестимуть до майбутнього працевлаштування.

На наш життєвий успіх впливає те, як нас оцінюють інші люди. Це, звичайно ж, не сенсація, але прийняти це потрібно усвідомлено, а тому вміння презентувати себе іншим людям і є володіння мистецтвом самопрезентації. Характер самопрезентації може змінюватися залежно від обставин чи цілей суб’єкта самопрезентації. Разом з студентами оволоділи практичними навичками самопрезентації, що сприятимуть подальшому успішному пошуку роботи та розвитку кар’єри.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь