Вітаємо з перемогою

Дата: 24.11.2017 09:48
Кількість переглядів: 585

       16 - 18 листопада в м. Києві відбулася ІV Всеукраїнська олімпіада з філософії для школярів, яку організували НЦ «Мала академія наук України» та факультет філософської освіти і науки НПУ імені М.П. Драгоманова задля популяризації філософської освіти та заохочення молоді до творчого, креативного і критичного мислення.

     У перший конкурсний день, окрім урочистого відкриття, відбувалася спільна дискусія на тему: ««Ближче до філософії!» або що ми знаємо про «Всесвітній день філософії», та як його відзначають в Україні та світі?», після чого учасники презентували себе та свій регіон. Ввечері для учнів проходив майстер-клас написання конкурсної роботи: «Есе: література VS/& філософія».

    Другий конкурсний день розпочався із написання філософського есе (англійською мовою), після чого всі учасники мали змогу відвідати проектний захід TEENS ECO IT-SPACE, що відбувався в інноваційному центрі iHUB. Учасники івенту розглядали екологічну сторону розвитку інформаційних технологій, аспекти можливої небезпеки від розвитку ІТ та шукали відповіді на нагальні питання, чи може бути екологія підґрунтям до розвитку інформаційних технологій, чи небезпека від ІТ – це надумана та необґрунтована проблема чи реальна загроза.

    Участь в олімпіаді брали 42 учні представляючи 21 область України, які пройшли відбірковий заочний етап.

   Темою цьогорічної олімпіади була «Екологічна свідомість». Учасники знову змагалися в майстерності написання філософського аналітичного есе на задану цитату. Так, всі представники були поділені на три категорії: 8 - 9 класи, 10 - 11 класи україномовна група та 10 - 11 класи англомовна група. Тому, виборовши третє місце в англомовній групі Козун Ірина проявила не лише вправність у філософуванні, вмінні написання есе, але й знанні англійської мови.

   Фото без описуВітаємо з перемогою і бажаємо нових творчих здобутків!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь