Про проведення виїзного особистого прийому громадян Зимнівським сільським головою Католиком В.А. у с.Селець 06.06.2018 року

Дата: 11.06.2018 10:15
Кількість переглядів: 778

06 червня 2018 року відбувся виїзний прийом громадян Зимнівським сільським головою Католиком В.А. у с.Селець.

Звернення мали особистий та колективний характер. 
Зокрема, звертались за консультуванням щодо оформлення документації для продажу земельної ділянки та житлового будинку, на що відразу було надано усні роз’яснення. Також проінформовано заявника, що у сільській раді працює державний реєстратор, який надає витяги з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, необхідні для подальшого здійснення купівлі-продажу. 
Настоятель Свято-Троїцької церкви у с.Селець від імені прихожан звернувся за сприянням у виготовленні документації на церкву та дзвіницю, що є пам’ятками архітектури. На дане звернення було роз’яснено, що дані об’єкти віднесені до переліку об’єктів культурної спадщини місцевого значення на території Зимнівської громади та обов’язки щодо виготовлення облікової документації на пам’ятки архітектури, а також здійснення заходів щодо охорони об’єктів культурної спадщини покладено на нещодавно створений «Центр культури та дозвілля» Зимнівської сільської ради. Таким чином, у найближчий час здійснюватимуться заходи відповідно до чинного законодавства у сфері культурної спадщини щодо виготовлення облікової документації стосовно усіх об’єктів державного та місцевого значення на території громади. 
Також піднімалась проблема щодо порушення тиші у нічний час місцевим закладом торгівлі, присутність у ньому у нічний час неповнолітніх та розпивання ними спиртних напоїв. За цим зверненням, сільською радою надіслано відповідний лист у поліцію з метою перевірки дотримання встановленого графіку роботи, порушення режиму тиші, продажу алкоголю неповнолітнім особам та прийняття відповідних мір за вказані порушення. 
На усі питання, що піднімалися на виїзній зустрічі, було відразу надано усні відповіді та роз’яснення.

Фото без опису
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь