Про засідання виконкому 20.09.2021

Дата: 20.09.2021 12:19
Кількість переглядів: 317

20 вересня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Зимнівської сільської ради під головуванням сільського голови В’ячеслава Католика. У ході засідання розглянуто 8 питаннь порядку денного, з різних сфер життєдіяльності громади. Зокрема члени виконкому затвердили план роботи виконавчого комітету на ІV квартал 2021 року; слухали про виконання заходів щодо підготовки господарського комплексу сільської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.


Члени виконкому прийняли рішення щодо встановлення режиму роботи закладу торгівлі в селі Горичів; підтримали проєкти рішень, що стосуються визначення участі матері/батька у вихованні та спілкуванні з дитиною, а також взявши до уваги висновок засідання комісії з питань захисту прав дітей при виконавчому комітеті сільської ради надали дозвіл на вчинення правочину (дарування будинку) не порушуючи прав та інтересів малолітніх дітей.
Слухали провідного спеціаліста-землевпорядника Чубарську А.С., щодо необхідності знесення зелених насаджень, які створюють загрозу лінії електропередач та житловим будинкам, тому з метою запобігання нещасним випадкам, маючи відповідні документи, запропонувала надати дозвіл на знесення аварійних дерев за умови проведення висадки молодих саджанців на визначеній території; щодо присвоєння поштової адреси в селі Бегета.


Заслухали сільського голову Католика В.А., який у зв’язку з відзначенням 24 вересня 2021 року ювілейних дат  Святогорського Успенського Зимненського монастиря – 1020 років від заснування та 30 років відродження, масовим скупчення людей та транспорту з цієї нагоди, присутністю значної кількості паломників та організацією монастирем святкових заходів 23-24.09.2021 року, з метою забезпечення громадського порядку, попередження захворюваності серед дітей ДНЗ «Ромашка» с.Зимне, учнів та вчителів ООЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей» с. Зимне, у зв'язку з скупченням значної кількості людей у транспорті та на невеликій території, задля збереження життя та здоров’я здобувачів освіти та  попередження створення аварійних ситуацій запропонував прийняти відповідні заходи. Члени виконавчого комітету прийняли рішення рекомендувати начальнику гуманітарного відділу Гус О.П. запровадити 24.09.2021 року дистанційне навчання у закладах освіти в селі Зимне, секретарю сільської ради звернутись до Національної поліції щодо додаткового патрулювання на місцевих дорогах.


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь