"Родина для кожної дитини: розвиок сімейного патронату"

Дата: 01.05.2024 16:22
Кількість переглядів: 120

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису✅Сьогодні відбувся захід із відкриття проєкту "Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату"
📝Під час заходу розглянули основні положення забезпечення найкращих інтересів дитини, сутність патронату, переваги для дитини громади біологічної сім’ї та патронатних вихователів.
🤝Проєкт покликаний забезпечити право дитини на зростання в сімейному середовищі через розвиток в територіальних громадах патронату над дитиною, поліпшення якості та забезпечення доступності цієї послуги для вразливих сімей з дітьми як альтернативи інтернатним закладам.

📋Підписали угоду про співробітництво з регіональним координатором Проєкту Волинській області "Родина для кожної дитини: розвиок сімейного патронату" Наталією Скубій.
📌Програма благодійної допомоги Партнерства «Кожній дитині», що здійснюються у рамках проєкту «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату». Проєкт реалізується спільно Партнерством «Кожній дитині», Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Міністерством соціальної політики, Координаційним центром із розвитку сімейного виховання та догляду дітей, Національною соціальною сервісною службою.

#ПраваДитини #РодинаДляДитини
#патронат #сімейнийпатронат #сімейніформивиховання #батьки #діти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь