Взяли участь у форумі

Дата: 12.06.2024 14:29
Кількість переглядів: 58

Фото без описуФото без описуФото без опису✅ 12 червня 2024 року голова Зимнівської громади В'ячеслав Католик та начальник відділу соціального захисту населення Віра Мудрик взяли участь у форумі на тему "Захист прав людини в умовах воєнного стану у Волинській області: виклики та перспективи. Презентація щорічної доповіді Уповноваженого Веровної Ради України з прав людини"
👉Головною метою заходу було ознайомлення із щорічною доповіддю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, пошуку механізмів подолання викликів щодо порушень прав людини і громадянина та перспективи дотримання прав і свобод.
🇺🇦Такі зустрічі сприяють налагодженню взаємодії та напрацювання спільних алгоритмів співпраці між органами державної влади, органами місцевого самоврядування, громадськими та релігійними організаціями, благодійними фондами, правозахисними організаціями в напрямку роботи щодо захисту прав і свобод в період воєнного стану, захисту прав дітей, військових та інших конституційних прав людини і громадянина.
#ЗимнівськаТГ #форум #правалюдини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь