Щодо акта про встановлення факту здійснення особою догляду для звільнення від призову на військову службу під час мобілізації

Дата: 03.07.2024 16:15
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

Постановою Кабінету Міністрів України від 16.05.2024 № 560 затверджений Порядок проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період, що набрав чинності 18.05.2024, та визначений перелік документів, що подаються військовозобов’язаним для отримання відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації .

Відповідно до пункту 61 Постанови рішенням виконавчого комітету Зимнівської сільської ради від 17.06.2024 року № 72 утворено комісію із встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду), затверджено її склад та порядок встановлення факту здійснення догляду. 

https://zymnivska-gromada.gov.ua/docs/1710074/

Військовозобов’язані, які здійснюють догляд (постійний догляд) за особами, зазначеними у пунктах 9,13,14 частини першої статті 23 Закону України ’’Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію’’ та не мають права на призначення компенсації (допомоги, надбавки) на догляд за ними, повинні звернутися до Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки із заявою.

За результатами перевірки документів, наданих військовозобов’язаним, матеріали надсилаються територіальним центром комплектування і соціальної підтримки до виконавчого комітету Зимнівської сільської ради для подальшого розгляду на комісії із встановлення факту здійснення догляду (постійного догляду).

Для встановлення факту здійснення догляду (постійного догляду) військовозобов’язаному, який здійснює догляд (постійний догляд), необхідно звернутися із заявою на ім’я сільського голови до відділу соціального захисту населення Зимнівської сільської ради за адресою : с.Льотниче, вул. Перемоги, 38.

Для встановлення факту здійснення догляду (постійного догляду) уповноважені особи з числа членів комісії проводять обстеження з виходом на фактичне місце проживання заявника.

У разі підтвердження факту догляду, з урахуванням матеріалів, наданих Володимир-Волинським районним ТЦК та СП, комісія приймає рішення та складає акт встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду). 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь