Вибір має зробити кожен із нас!

Дата: 18.04.2019 15:00
Кількість переглядів: 564

Невдовзі ми знову матимемо шанс зробити свій вибір на чергових виборах Глави держави. Це – важлива подія для країни та суспільства. Від того, як пройдуть вибори, і яким буде їхній результат, залежить шлях, яким прямуватиме Україна в наступні роки. Але і від кожного з нас залежить, яку дорогу – правди чи омани, добра чи зла – ми обираємо. Нам надано свободу вибору, але разом з тим покладено відповідальність за його наслідки.

У зверненні «Маємо захистити Українську державу» газети «Слово правди» від 18.04.2019 року підкреслено важливість нашого з Вами вибору, проте закликаю не піддаватись провокаціям, нечесним передвиборчим технологіям. Свій громадянський обов’язок я зроблю 21.04 так, як вважаю, що кожен свідомий громадянин повинен підійти до вибору майбутнього Президента свідомо, добровільно та глибоко розуміючи величезні наслідки даного вибору. У ці буремні часи нашої сучасної історії ми всі відповідальні за нашу країну та її рух до створення сильної правової держави і зрілого громадянського суспільства.

Особисто не агітую, але вважаю обов’язком закликати всіх виборців нашої Зимнівської громади, та за її межами, незважаючи на можливе розчарування або зневіру в політиці та політиках, в день голосування прийти на виборчі дільниці та зробити усвідомлений вибір. Україна – демократична держава, в якій громадяни мають право вільно обирати Президента країни. Влада повинна чути і враховувати голос кожного!!!

Вірю у Вас та в правильність Вашого вибору.     

Сільський голова, В'ячеслав Католик.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь