День пам'яті захисників України

Дата: 29.08.2019 10:26
Кількість переглядів: 1026

З нагоди Дня пам'яті захисників України у с. Зимне, біля меморіальної дошки, присвяченої Руслану Голяновському, що загинув при виконанні військового обов'язку під час захисту державного суверенітету України, яка розміщена на Навчально-виховному комплексі "ЗОШ І-ІІІ ст. - ліцей", відбулась молебень за полеглих  в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Провів даний захід, Священослужитель Успенського святогірського Зимненського ставропігійного жіночого монастиря УПЦ, Отець Євген.

Захід пройшов відповідно до Указу Президента України №621/2019 від 23.08.2019 р. "Про День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України". На підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь