Про роботу мобільної бригади

Дата: 30.08.2019 15:13
Кількість переглядів: 434

 

Фото без опису

З жовтня 2018 року  у Зимнівській громаді функціонує «Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі». Мобільна бригада є структурним підрозділом Зимнівської сільської ради та об’єднанням фахівців різних суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії насильству.

Метою діяльності мобільної бригади є надання соціально- психологічної допомоги постраждалим особам, зокрема соціальних послуг з консультування, кризового та екстреного втручання, соціальної профілактики відповідно до їх потреб. До її складу входить  четверо працівників, які пройшли відповідні навчання: один практичний психолог і троє працівників відділу соціального захисту населення Зимнівської сільської ради.

В І півріччі 2019 року було здійснено:  3 планових виїзди та 3 екстренних втручання, з метою надання соціальних послуг громадянам відповідно до їх потреб.

Місцезнаходження мобільної бригади(за адресою): вул.Перемоги,38, с.Льотниче, Володимир – Волинського району, Волинської області,44750., т.: 23714.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь