ШАНОВНІ  ЖИТЕЛІ  ЗИМНІВСЬКОЇ  ОБ’ЄДНАНОЇ  ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 04.10.2019 15:23
Кількість переглядів: 484

Фото без опису

ШАНОВНІ  ЖИТЕЛІ  ЗИМНІВСЬКОЇ  ОБ’ЄДНАНОЇ

 ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Для осіб та дітей з інвалідністю, які зареєстровані та проживають, або проживають без реєстрації на території Зимнівської сільської  ради з  1 жовтня 2019 року впроваджено  послугу «Соціального таксі» (далі – Послуга).

 Право на отримання безкоштовної Послуги мають особи з інвалідністю  та  діти з інвалідністю з порушенням опорно-рухового апарату, особи з захворюванням опорно-рухового апарату та іншими захворюваннями, які пересуваються  за допомогою технічних засобів реабілітації, інші маломобільні групи населення у разі, якщо такі особи  не мають в особистому користуванні та в користуванні законних представників автомобіля, у тому числі отриманих  через структурні підрозділи соціального захисту населення.

Послуга буде надаватись  спецавтотранспортом – автомобілем, який  облаштовано спеціальними гідравлічними підйомниками, що дозволяє пасажиру на візку потрапити до автомобіля без всіляких труднощів. Спецавтотранспорт може використовуватись для перевезення до підприємств, установ і організацій різної форми власності та підпорядкування,  медичних установ, органів місцевого самоврядування, органів виконавчої влади, протезно-ортопедичних підприємств  на території Зимнівської ОТГ, у виключних випадках  в межах Волинської області.

Для отримання Послуги перший раз  необхідно звернутись до відділу соціального захисту населення Зимнівської ОТГ за адресою. с.Льтниче, вул. Перемоги,38 та:

  • заповнити заяву відповідної форми на отримання послуги із перевезення.
  • надати ксерокопії наступних документів:

- паспорта громадянина України з місцем реєстрації;

- ідентифікаційний код;

- довідки МСЕК для осіб з інвалідністю, або  ЛКК (медичний висновок) для дітей з інвалідністю;

При другій і наступних поїздках Послуга буде здійснюватися за поданою заявкою (за три дні до виїзду) за номером телефону: 0334223714, або електронною адресою: soczmn@gmail.com.

Послуга  надаватиметься з понеділка по четвер з 08:00 до 17:15, у п’ятницю з 8:00 до 16:00,   субота, неділя  та святкові дні – вихідні.

Отримувач Послуги має право скористатися послугою не частіше 2 рази на тиждень, крім транспортування до закладу охорони здоров’я, та у разі потреби в медичній допомозі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь