Підсумкова нарада з працівниками культури !

Дата: 18.10.2019 15:58
Кількість переглядів: 902

Відбулась оперативна нарада з працівниками культури Зимнівської ОТГ по підсумках роботи за вересень-жовтень 2019 року. Нараду проводили Людмила Оцалюк, директор Центру культури та дозвілля та Дмитро Терьохін, провідний методист тієї ж установи. Почали з підсумків щодо організації та участі у Першому фестивалі Зимнівської ОТГ "Гостинний fest", відмітили подяками працівників клубних та бібліотечних закладів і колективів за сумлінне виконання даного завдання у представленні свого старостинського округу, серед яких найкращими були - Бубнівський, Селецький, Зимнівський, Хмелівківський. Відмітили бібліотечну локацію, яку готували бібліотекарі нашої громади. Відзначили два колективи, які окрім підготовки своїх локацій, виступили й на сцені - театральний "Одарка" (с. Хобултова) та вокальний "Молодички" (с. Зимне). Подяки, від імені голови Зимнівської сільської ради вручила Любов Вишняк, секретар сільської ради і подякувала за гарну роботу.

Також подякувала за участь працівників культури Зимнівської громади на фестивалі "Український коровай-сузір'я", в якому приймали участь колективи Будинки культури с. Льотниче, с. Хмелівка, с. Хобултова, Центру культури та дозвілля Зимнівської сільської ради, директор БК с. Селець - Олександр Уліта.

Окрім маси внутрішніх робочих питань, Людмила Михайлівна повідомила про серйозну підготовку до заходів у листопаді місяці та підготовки до звітів. А також попередила про перевірку благоустрою всіх закладів культури нашої громади.

Підвівши підсумки клопіткої роботи за останній період, ми ще раз хочемо подякувати усім спонсорам та партнерам, що долучились до нашого фестивалю; друзям та родинам за допомогу та підтримку; працівникам культури, освіти та Зимнівської сільської ради; також дякуємо за підтримку ігумені Стефанії Успенського святогірського Зимненського ставропігійного жіночого монастиря УПЦ і окрема вдячність за підтримку сільському голові, В'ячеславу Католику.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь