Відзначення Міжнародного Дня людей з обмеженими фізичними можливостями

Дата: 03.12.2019 16:26
Кількість переглядів: 711

      Відзначення Міжнародного Дня інвалідів – це справедлива шана суспільства та нагадування всім, про обов’язок перед людьми з особливими потребами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Особливої уваги та турботи потребують діти.

         Сьогодні 3 грудня в приміщенні НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок» с.Льотниче відбувся захід «Повір у себе» в якому взяли участь діти з особливими потребами Зимнівської сільської ради. Діти мали можливість продемонструвати свої таланти: вміння декламувати вірші, співати пісні та представляти свої художні здібності.

       Не кожному під силу справитись з життєвими негараздами, труднощами, але не батькам дітей, з особливими потребами. Вони з величезною вірою та незламним духом підтримують своїх дітей, вірять в них та радіють їхнім маленьким перемогам. Приємно бачити і відчувати радість дітей, їх захоплення від побаченого та почутого. Саме таких емоцій викликала поява веселого персонажа який розважав цікавими іграми та забавами. Доповнили свято виступи вокальних груп.

         Зі словами найтепліших слів, щирих зичень до дітей з особливими потребами та їх  батьків звернувся заступник сільського голови Василь Поліщук,  він також зазначив, що одним із головних завдань влади – робити все, від неї можливе, аби люди з обмеженими можливостями відчували себе повноцінними у суспільстві. 

        Працівниками відділу соціального захисту населення Зимнівської сільської ради, за сприяння сільського голови В’ячеслава Католика, було придбано та вручено подарункові набори для 39-ти діток з обмеженими можливостями.

    Турбота про дітей, захист їхніх прав є одним з найголовніших обов’язків усієї громади. Бо діти – це майбутнє України і наше майбутнє.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь