Інформаційна кампанія "Прийміть дитину у родину"

Дата: 09.12.2019 14:37
Кількість переглядів: 723

Інформаційна кампанія

 “Прийміть дитину у родину”

  Фото без опису

Візьміть дитину у родину – це не просто гарне гасло… Це крик кожної дитини-сироти та дитини позбавленої батьківського піклування. У більшості з нас є батьки, рідні та близькі люди, з якими легше долати труднощі. Дитина сирота ж позбавлена цієї життєвої підтримки, родинного тепла і виховання. Кожен з Вас може стати надією для таких дітей. Подарувати віру і радість життя.
        З метою поліпшення становища дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, громадянам нашої країни надається право взяти дитину у родину на спільне виховання та проживання – створити прийомну сім’ю або дитячий будинок сімейного типу. Завдяки запровадженню фінансового механізму за принципом “гроші ходять за дитиною”,  який дозволяє всім дітям з соціальними статусами, дитина-сирота чи дитина, позбавлена батьківського піклування в прийомних сім’ях, отримувати соціальну допомогу, а прийомним батькам – грошове забезпечення.

Прийомні батьки, батьки-вихователі є законними представниками прийомних дітей та несуть персональну відповідальність за збереження   життя, здоров’я, фізичний і психічний розвиток прийомних дітей, дітей-вихованців.

Прийомна сім'я - це сім'я або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, яка добровільно за плату взяла на виховання та спільне проживання від 1 до 4 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Такі сім’ї  є одними з пріоритетних сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування які  допомагають та сприяють вихованню дітей не в інтернатах, а в кращих, сімейних умовах .

В нашій країні дуже багато дітей, які мріють про маму і тата. Саме Ваша сім’я може стати для прийомної дитини осередком любові і тепла, якого вона прагне... І саме Ви навчите її більше усміхатися, любити людей і бути щасливою. І Ваш вчинок зробить цей світ добрішим...

Ми віримо, що Ви чуйна та щира людина і доля дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування не байдужа Вам!

Усі небайдужі родини, які готові поділитися сімейним теплом, прийняти у свою родину дитину-сироту або стати патронатними вихователями звертайтесь до відділу соціального захисту населення Зимнівської сільської ради за адресом:с.Льотниче вул.Перемоги,38 або за телефоном: 23714

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь