Про надання соціального житла

Дата: 04.02.2020 08:47
Кількість переглядів: 461

Фото без опису

З метою забезпечення правових, організаційних та соціальних засад реалізації конституційних прав незахищених верств населення Зимнівської сільської ради на отримання житла, створений житловий фонд соціального призначення та соціальний квартирний облік.

Соціальний квартирний облік – облік громадян України, які користуються правом на соціальне житло і перебувають у черзі на його отримання.

Житловий фонд соціального призначення – сукупність соціального житла, що надається громадянам України, які відповідно до закону потребують соціального захисту.

Соціальне житло – житло всіх форм власності (крім соціальних гуртожитків) із житлового фонду соціального призначення, що безоплатно надається громадянам України, які потребують соціального захисту, на підставі договору найму на певний строк.

Соціальне житло не підлягає: піднайму, бронюванню, приватизації, продажу, даруванню, викупу та заставі.

 

Виконавчий комітет Зимнівської сільської ради інформує про надання соціального житла  для проживання особі з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування Яблонському Максиму Олександровичу 27.03.2001 р.н., який  перебуває на соціальному квартирному обліку та користуються позачерговим правом  на отримання соціального житла, житловий будинок, що розташований за адресою: вул. Лесі Українки, 37  с. Руснів , згідно укладеного договору найму на 1 (один) рік.

        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь