Обирай професію правильно!

Дата: 04.02.2020 10:19
Кількість переглядів: 379

 

Деяким людям процес продажу дає задоволення. Спілкування з таким продавцем викликає позитивні емоції й у потенційних клієнтів, які часто переходять до розряду постійних. Але таким фахівцем може стати далеко не кожен.
Робота продавця насправді цікава й багатоаспектна. На перший погляд, у ній немає нічого складного. Проте щодня слід бути готовим до зустрічі з клієнтами з різними характерами й уподобаннями, успішно презентувати свій товар. Треба порозу
мітися з покупцем, знати, як його завоювати, донести до нього справжню цінність товару, як боротися із втомою і негативними емоціями, створювати ефективну рекламу товару. Саме таких умінь та навичок протягом 5 місяців навчали слухачів курсів «Продавець непродовольчих товарів» за направленням Волинського обласного центру зайнятості у Володимир- Волинському МНВК. Результатом їх наполегливої праці стали успішно складені іспити та отримані свідоцтва про присвоєння професії кваліфікованого робітника. Слухачі отримали оцінки високого та достатнього рівня. Наші випускники задоволені своїм навчанням і тим, що стали конкурентоспроможними робітниками в галузі торгівлі. Всі вже визначились з місцем роботи та після закінчення навчального закладу працюватимуть в магазинах міста та району.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь