«Успіх в дії»

Дата: 10.02.2020 15:26
Кількість переглядів: 484

Фахівці з профорієнтації Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості відвідали жителів Зимнівської об’єднаної територіальної громади. Ознайомили присутніх з основними напрямками діяльності служби, новітніми підходами в роботі з клієнтами, електронними сервісами, перспективами започаткування власної справи та отримання ваучера на навчання.
Черговий захід відбувся в рамках проєкту «Успіх в дії». В ньому взяли участь державні інспектори Управління фітосанітарної безпеки Держпродспоживслужби у Волинській області, головний спеціаліст відділу фітосанітарних заходів на кордоні Анатолій Борисюк, провідний спеціаліст відділу контролю за обігом захисту рослин Тетяна Грушевська та провідний спеціаліст ДУ «Волинська обласна фітосанітарна лабораторія» Світлана Жук.
Тетяна Леонідівна ознайомила присутніх з організацією робіт на пасіках та заходами при підозрі отруєння бджіл. Надала консультації по застосуванні гербіцидів для знищення бур’янів на присадибних ділянках та перспективних засобах захисту рослин, норми внесення та періоди проведення обробіток.
Анатолій Миколайович розповів учасникам заходу про використання у приватних господарствах насіннєвого та посадкового матеріалу районованих сортів, інформував присутніх про регульовані шкідливі організми та хвороби рослин, зареєстровані та території району та області, розповів про методи їх локалізації та ліквідації.
Світлана Георгіївна ознайомила присутніх з мікробіологічними препаратами захисту рослин виробництва фітосанітарної лабораторії: «Планриз», «Бактоцид», «Триходермін», «Ековітал», які відповідають державним стандартам, про що видається відповідний сертифікат якості, та розповіла про норми витрат та способи внесення.
На заході, що пройшов у формі діалогу, учасники дізналися багато інформації, яка в подальшому допоможе їм у веденні власного господарства і, можливо, відкритті власної справи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь