Сьогодні відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 17.02.2020 17:31
Кількість переглядів: 542

17 лютого  2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Зимнівської сільської ради , яке пройшло під головуванням сільського голови В’ячеслава Католика. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Члени виконкому слухали про стан та утримання доріг на території громади, про підсумки виконання бюджету сільської ради за 2019 рік.

         Начальник відділу соціального захисту сільської ради Віра Мудрик доповідала про взяття під соціальний супровід сім’ї, яка перебуває в складних життєвих обставинах та взяття на безоплатне обслуговування жительки громади у відділення стаціонарного догляду Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинського району для постійного проживання.

У зв’язку із необхідністю проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Зимнівської сільської ради, прийнято відповідне рішення виконавчого комітету про підготовку та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також були питання про стан роботи по реєстрації актів цивільного стану за 2019 рік, про присвоєння адресного номера, про затвердження проектно-кошторисної документації, про внесення змін до складу тендерного комітету.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь